Witte huis

Het witte b&b huis is een mooi en licht ingericht huis van ongeveer 65m2 waar je heerlijk kunt genieten van de middagzon die door de dubbele deuren naar binnen komt schijnen. Er zijn zelfs twee schrijfplekken beneden aan een modern bureau en ook op de eerste verdieping waar een grote open slaapkamer is met een groot antiek bureau. Er is een compacte woonkamer met keukentje (met een koelkast, tweepits fornuis en koffie/thee faciliteiten), een trap neemt je mee naar een grote slaapkamer op de vide en beneden is er nog een dubbele slaapkamer plus een badkamer met bad en apart toilet.

Buiten heb je je eigen terras met eettafel en een tuin waar je in de schaduw van de palmboom heerlijk kunt lezen. Natuurlijk staat het hele terrein tot je beschikking, het zwembad ligt vlakbij, Heb je nog meer nodig? Dan vind je het in de grote algemene schuur met allerlei extra faciliteiten als eetgerij, bbq’s, magnetron. Er is het grote buiten terras om aan te eten, de schuur met ping pong en badminton, en niet te vergeten de bank met kampvuur die werkelijk heerlijk is om de zonsondergang te bekijken met een kopje thee. Hieronder tref je een filmpje aan van het witte huis.

Prijzen
Verblijf je in het witte huis dan zijn de prijzen als volgt: incl. ontbijt (15% korting bij een verblijf van 2 weken of meer) €495 voor 1 persoon per week of €595 voor 2 personen. €80 per dag per persoon of €90 voor 2 personen (min. verblijf 2 nachten). Dit verblijf is exclusief transfert van en naar de luchthaven of treinstation en exclusief ondersteuningsprogramma’s op het gebied van schrijven zoals bijvoorbeeld coaching op afstand.