Stenen huis

Je verblijf in het stenen huis is heerlijk comfortabel. Een idyllische plek van 75m2 met de stenen details zo typisch voor onze regio. Het huis bestaat uit een leuke woonkamer. Een keukentje met tweepits gasstel en koelkastje. Een trap leidt je naar de slaapkamer op de eerste verdieping in de vide, het is een grote open slaapkamer met een  tweede zithoek. Verder is er beneden nog een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een grote badkamer met douche en toilet. De entree tot het huis is via de beneden slaapkamer. Buiten om de hoek heb je een eigen prive tuin met prachtig uitzicht over de Franse heuvels.

Daarnaast staat het hele terrein tot je beschikking, het omheinde zwembad ligt vlakbij, er zijn hangmatten her en der, rustige plekjes om te liggen of een bureau te installeren als je buiten wilt schrijven. Er is een grote algemene schuur met allerlei extra faciliteiten als eetgerij, bbq’s, magnetron,. Er is het grote buiten terras om aan te eten. Ook is er een grote bank met uitzicht op de zonsondergang en waar je eventueel een kampvuur kunt maken. die werkelijk heerlijk is om de zonsondergang te bekijken met een kopje thee. Hieronder tref je een filmpje aan van het huis.

Prijzen
Verblijf je in het stenen huis dan zijn de prijzen als volgt: incl. ontbijt (15% korting bij een verblijf van 2 weken of meer) €495 voor 1 persoon per week of €595 voor 2 personen. €80 per dag per persoon of €90 voor 2 personen (min. verblijf 2 nachten). Dit verblijf is exclusief transfert van en naar de luchthaven of treinstation en exclusief ondersteuningsprogramma’s op het gebied van schrijven zoals bijvoorbeeld coaching op afstand.