Week Schrijfcursus

Schrijfweek in FrankrijkSchrijfweek in ZW Frankrijk met Lisette Thooft en Yoeke Nagel

Twee schrijfcoaches/auteurs met jarenlange ervaring staan klaar voor je deze week
Elke dag keuze uit 2 programmas voor verschillende schrijfniveaus

20-27 september 2019

Een bijzondere schrijfweek met 2 schrijfcoaches

Doordat er dit jaar twee schrijfcoaches voor je klaar staan is er alle ruimte voor niveauverschillen. Als je al jaren schrijft en misschien al eens wat publiceerde, kom je nu eenmaal andere schrijfhobbels tegen dan als je net begint met het onder woorden brengen van je verhaal.
In het programma van deze intensieve schrijfweek heb je daarom elke dag de keuze. Wil je het graag hebben over een concreet schrijfprobleem in een tekst waar je nu aan werkt? Of wil je een nieuwe techniek leren die je misschien in je volgende hoofdstuk gaat gebruiken? Elke ochtend maken Lisette en Yoeke beiden hun programma voor die dag bekend en kun je kiezen wat je het meest aanspreekt. En wie. Je intuïtie en je gezonde verstand, je schrijfgemak en je woordenworstelingen, meditatie en rituelen, techniek en flow – zulk soort dingen gaan we veroorzaken, delen en gebruiken.

De begeleiders Lisette Thooft en Yoeke Nagel

Lisette Thooft

Genomineerd voor het beste spirituele boek van 2019 met haar Negen Stappen Naar Geluk. Tijdens de schrijfweek zal zij dan ook dagelijks een actieve meditatie begeleiden om gemakkelijk af te dalen naar je schrijfplezier voor die dag.

Lisette leidt je al schrijvend door het door haar ontwikkelde IK-ABC heen zodat je de juiste woorden op de juiste plek krijgt om jouw verhaal te vertellen. Als Rebalancer weet ze je schrijfplezier te koppelen aan je lijf, zodat je nooit om inspiratie verlegen zit. www.lisettethooft.nl

Yoeke Nagel

Voor haar is het de vijfde keer dat ze schrijvers komt trainen in de Schrijverstuin in Frankrijk. Zij ontwikkelde het Creatiepentagram, een heldere structuur om je verhaal mee op te zetten en in geuren en kleuren te vertellen, of het nu fictie of non-fictie is. Yoeke biedt je een kist vol schrijftechnieken die je zelf kunt toepassen als je ze leuk vindt of nodig hebt om een bepaald effect te bereiken in je schrijfwerk. www.yoekenagel.nl

De week kost 850 euro in een gedeelde 2-persoons safaritent of huis (toeslag 150 euro voor een 1-persoons accommodatie). Klik hier voor uitgebreide informatie.