Dansen en Schrijven

Dansen en schrijven in FrankrijkDansen en Schrijven van 7-14 juni 2019

Monique Sajet (http://www.moniquesajet.nl/ en bewegingsdocente Trees van Berckel komen van 7-14 juni naar Simply Canvas en begeleiden een bijzondere biodanza week die de gelegenheid geeft op een positieve manier diep naar binnen te kijken en te voelen wie je bent en wat je wilt. En dat is natuurlijk heel mooi te combineren met schrijven. Elke ochtend begint met een zonnegroet gevolgd door ontbijt in stilte. Van 9.30-11.30 is er biodanza. Lekker buiten dansen op leuke muziek met je voeten in het gras (of binnen als het regent natuurlijk), maar het is ook dansen in contact met anderen en met de natuur.

Na zo’n goed begin van de dag kun je de middagen en avonden gebruiken om zelf in alle rust te schrijven aan je verhaal. Het Schrijfproces is gedurende deze week geheel individueel, eventueel zou je het kunnen combineren met een coaching op afstand programma.

Biodanza betekent letterlijk dans van het leven en is een combinatie van muziek, vrij bewegen, contact en ervaren. Het helpt je meer plezier in je leven toe te laten en je te verbinden met natuur en mens. je hoeft er helemaal niet voor te kunnen dansen, je hoeft er alleen maar plezier in te hebben.

Deze week wordt er volpension gekookt. De kosten zijn €747 euro gebaseerd op een 2-persoons gedeelde accommodatie (€150 toeslag voor een 1-persoons accommodatie). Er zijn ook mogelijkheden om zonder volpension te verblijven, mail ons voor meer informatie. Deze kosten zijn inclusief verblijf, workshop en maaltijden bij de Schrijverstuin & Simply Canvas maar exclusief je reis naar de Schrijverstuin.