Kom Schrijven

De schrijverstuin is geopend van maart tot en met de eerste week van juli en vanaf de laatste week van augustus tot en met begin oktober.

Sandra en Santi bieden de plek en de gelegenheid om te schrijven, maar geven zelf geen schrijfcoaching of cursussen, hiervoor hebben we de hulp van andere mensen ingeroepen. De schrijverstuin is heerlijk rustig gelegen, zo rustig zelfs dat er geen openbaar vervoer meer langskomt. Als je zelf op pad wilt dan heb je een auto nodig (niets kan lopend af behalve een wandeling). Er is weinig meer afleiding (geen televisie, nog net wel wifi) dan het witte papier dat gevuld wil worden met woorden.
We bieden diverse schrijversmogelijkheden. Je kunt komen zonder programma allen jij en je pen, er zijn programma’s ingemixt met andere groepen zoals b.v. dansen en schrijven of mediteren en schrijven. Een groepen mensen komt voor bijvoorbeeld een dans of meditatieweek en je kunt aan het ochtend/avond programma deelnemen en spendeert de rest van de dag individueel aan je eigen schrijfproject. Maar er is ook een fantastische schrijfweek voor schrijvers met meer theoretische en/of coaching ondersteuning voor je schrijfproject. Als je individueel komt schrijven, maar je hebt behoefte aan ondersteuning dan hebben we ook een speciaal “coaching op afstand” programma opgezet, waar bij je elke dag extra hulp krijgt van een profesionele schrijfcoach in Nederland.

Het ontbijt is inbegrepen in je verblijf. Lunch en diner zorg je over het algemeen zelf voor tenzij je komt tijdens een week zoals dansen en schrijven wanneer Sandra en Santi sowieso vol pension koken dan zou je tegen betaling ook lunch en diner mee kunnen genieten. Soms koken Sandra en Santi voor de aanwezige gasten en kun je op inschrijving mee-eten. Wanneer Sandra en Santi boodschappen gaan doen kun je meerijden om zelf boodschappen te doen of een lijstje mee geven. Kookgerei is allemaal aanwezig natuurlijk. We kunnen eventueel een transfer verzorgen van en naar vliegveld Bergerac of treinstation Sainte Foy la Grande.