Grote wijnhuis

Het voormalige wijnhuis (de chai waar vroeger de wijn gemaakt werd) van de Schrijverstuin is nu een groot comfortabel en licht woonhuis van 140m2. Er is een grote lichte woonruimte met open keuken en woonkamer met tv en dvd speler. Vanuit de woonkamer loop je de grote veranda in. Helemaal omgeven door glazen deuren en hier hebben we de eetkamer geïnstalleerd. Het is de perfecte plek om op zo’n lichte plek inspiratie op te doen en te schrijven. Het vakantiehuis beschikt ook over zijn eigen tuin met grote stenen bbq, eettafel buiten en ligstoelen.
Verder is er een tweepersoonsslaapkamer, een apart toilet, een ruime badkamer en een 1-persoonskamer. Deze kamer is wat donkerder want hier tref je nog de grote oude betonnen wijnvaten aan.

Het huis is privé en toch onderdeel van ons hele plekje. Hieronder een filmpje met een overzicht van het huis.

Prijzen
Verblijf je in het grote wijnhuis dan zijn de prijzen als volgt: incl. ontbijt (15% korting bij een verblijf van 2 weken of meer) €695 voor 1 persoon per week of €850 voor 2 personen. €90 per dag per persoon of €110 voor 2 personen (min. verblijf 2 nachten). Dit verblijf is exclusief transfert van en naar de luchthaven of treinstation en exclusief ondersteuningsprogramma’s op het gebied van schrijven zoals bijvoorbeeld coaching op afstand.
Schrijverstuin het grote wijnhuis